Ine Truijen Account Manager

Ine Truijen is een industrieel ingenieur chemie met een grote voorliefde voor techniek en wetenschap. Ze versterkt sinds 11 januari 2016 het team van Cartesio.

Valerie Hoste Recruiter

Valerie ondersteunt de Account Managers bij het optimaliseren van het rekruteringsproces en het vinden van de juiste engineers.

Katja Duchateau Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Cartesio. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Marco Bellini Mechanical Project Engineer

Marco is een industrieel ingenieur elektromechanica met meer dan 10 jaar ervaring. Hij maakte bij Cartesio de overstap van leveranciers- naar klantzijde. 

Walter Mertens Werfleider

Walter heeft meer dan 45 jaar ervaring, maar is nog lang niet uitgeblust. Hij koppelt technische kennis aan leiderschap in the field en heeft steeds aandacht voor veiligheid en communicatie.

Marijn Vandebroek Supervisor Mechaniciens

Met een Bachelor Elektro Mechanica en tien jaar ervaring als all-round technieker op zak is Marijn nu verantwoordelijk voor het leiden en begeleiden van een team mechaniekers bij één van onze klanten.

Filip Vanschooren E&I technician

Filip weet van aanpakken en heeft al in verschillende sectoren gewerkt. Hij houdt van een uitdaging en heeft een Bachelor Elektro Mechanica behaald via avondschool. Hij is momenteel actief als E&I technician bij één van onze klanten in Beringen.

Stijn Marijnissen Mechanical Design Engineer

Stijn verlegt graag zijn grenzen en vindt het enorm boeiend om zijn creaties tot leven te zien komen. De laatste jaren heeft hij voornamelijk aan 3D designs van waterstof installaties gewerkt. Vandaag is hij aan de slag als mechanical design engineer bij één van onze klanten in Olen. 

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen