What’s in it for you?

We starten met de juiste job. Dat is niet meer dan logisch. Op basis van jouw expertise, je professionele toekomstvisie en je verwachtingen vinden we voor jou een passende vacature.

Industriële bedrijven gaan via ons op zoek naar de juiste m/v voor hun technisch projectteam.

Voor ons is dit niet de eindmeet. Eerder de start van een mooie samenwerking. Naast een degelijke ondersteuning bieden we je een netwerk van collega engineers en een menselijke aanpak met open en eerlijke communicatie.

Maar laten we hen vooral zelf aan het woord laten. Hieronder leer je enkele van onze engineers kennen. Wil je graag deel uitmaken van het Cartesio team? Ontdek onze vacatures of overtuig ons met je spontane sollicitatie.

 


 

Marco, Mechanical Project Engineer en Industrieel Ingenieur

Marco Bellini
“Ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe job, maar ik was onmiddellijk overtuigd van Cartesio... ”

 


 

Rudi, Automation Engineer

Rudi Putzeys
"In tegenstelling tot andere bureaus kreeg ik van Cartesio regelmatig feedback over een lopende vacature of als er een nieuwe mogelijke match de kop op stak." "Het belangrijkste pluspunt vond ik dat jullie bij Cartesio bereid zijn te investeren in werknemers." 

Op 30 juni 2017 rondden we het Try & Hire traject van Rudi als automation engineer bij Hercorub af. Op een zeer fijne samenwerking!

 


 

Marijn, Supervisor Mecaniciens

Marijn Vandebroek
"Bij Cartesio krijg je elk jaar een opleidingsbudget waar dan een gepaste opleiding voor jou gekozen wordt." "Jaarlijks organiseren ze meerdere toffe events voor ingenieurs en technische profielen." "Je hebt écht het gevoel dat je erbij hoort!"

Het succesvolle Try & Hire traject is afgerond op 28 februari 2018.

 


Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen