What’s in it for you?

We starten met de juiste job. Dat is niet meer dan logisch. Op basis van jouw expertise, je professionele toekomstvisie en je verwachtingen vinden we voor jou een passende vacature.

De opdrachtgever is een industrieel bedrijf op zoek naar de juiste m/v voor zijn technisch projectteam.

Voor ons is dit niet de eindmeet. Eerder de start van een mooie samenwerking. Naast een degelijke ondersteuning bieden we je een netwerk van collega engineers en een menselijke aanpak met open en eerlijke communicatie.

Maar laten we hen vooral zelf aan het woord laten. Hieronder leer je enkele van onze engineers kennen. Wil je graag deel uitmaken van het Cartesio team? Ontdek onze vacatures of overtuig ons met je spontane sollicitatie.

 


 

Marijn, Supervisor Mechaniciens

Marijn Vandebroek
Ik heb tien jaar ervaring als allround-technieker in correctief én preventief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Nu sta ik in voor het leiden en begeleiden van een team mechaniekers. Volgens mijn nieuwe collega's kom ik op de drukste periode in jaren. Een leuke uitdaging, want zo kan ik heel veel leren.”

 


 

Marco, Mechanical Project Engineer en Industrieel Ingenieur

Marco Bellini
Marco maakte de overstap van leveranciers- naar klantzijde, toen hij startte bij Cartesio. Zijn doel bij elk project is het tijdig en binnen budget op te leveren, zodat alle betrokken partijen tevreden kunnen terugkijken op het project. “ Ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe job, maar ik was onmiddellijk overtuigd van Cartesio... ”

 


 

Walter, Werfleider en B1 Scheikunde

Walter Mertens
Met zijn 46 jaar ervaring is Walter nog lang niet uitgeblust. Hij vond met Cartesio de ideale partner om te ‘plerken’ (plezierig werken). Hij koppelt technische kennis aan degelijk leiderschap in the field met een oog voor veiligheid en communicatie.

 


 

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen