Terug naar overzicht
13
Dec
CC Muze, Heusden-Zolder

Comedy voor Engineers

Henk Rijckaert - 'Maker' Try-out

Comedy voor Engineers

Op donderdag 13 december organiseren we opnieuw Comedy voor Engineers.

Comedian Henk Rijckaert komt ter plaatse met zijn nieuwe show 'Maker' (Try-out). 

Henk Rijckaert is een maker. Hij maakt dingen. Meestal comedy, soms televisie, en voor de rest: heel veel in zijn kot. Daarvan geeft hij wekelijks verslag via zijn YouTube-kanaal ‘Koterij’.

PROGRAMMA

  • 19u30  Ontvangst deelnemers
  • 20u30  Start live-comedy met Henk Rijckaert
  • 22u00  Netwerkdrink
  • 23u00  Einde

Thema: 'Maker' (Try-out) 

Wanneer was de laatste keer dat u iets gemaakt hebt? Niet per se iets gebouwd van niets tot iets, maar iets dat kapot was, weer gefixt. Gemaakt.

Kunnen we dat nog? Zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Of geven we het gewoon van tevoren al op? Want dingen repareren is tijdverspilling! Alle tijd die je daaraan verliest kan een mens beter aan iets anders spenderen. Aan nieuwe dingen kopen, bijvoorbeeld, die sowieso ooit ook weer kapot gaan.

Vroeger was het anders. Als de auto kapot was, dan deden we de motorkap open en draaiden we aan een paar vijzen. Als de TV storing gaf, dan werd dat hersteld met een flinke tik. Iedereen van het gezin wist waar je moest kloppen. 

Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van uw eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna uw vinger afzagen en over brandwonden verzorgen.

Zet uw veiligheidsbril op en leer opnieuw waar u moet kloppen als er een storing is.

Wees er snel bij en bemachtig vandaag nog jouw ticket(s)!

***Opgelet! Onze events zijn enkel bedoeld voor ingenieurs en technische bachelors die aan de slag zijn of willen gaan in de industrie of engineering wereld.

Aansluitend ben je welkom op de netwerkdrink, waar je ons en de andere engineers beter kan leren kennen. Een goed netwerk is onmisbaar om je carrière nu of in de toekomst een boost te geven. Als engineer kan je gratis registreren voor dit event en verder bouwen aan je netwerk. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen