Terug naar overzicht
11
Dec
Todi @ be-Mine, Beringen

Duiken voor Engineers

Op het zevende Cartesio evenement krijg je een technische rondleiding achter de schermen, gevolgd door een duik tussen de zoetwatervissen in het enorme indoor waterbassin van Todi.

PROGRAMMA 
18u30 Technische rondleiding 
19u30 Start keuze-activiteit
21u30 Douchen en omkleden
22u00 Netwerkdrink

KEUZE-ACTIVITEITEN 
1. Snorkelen - GRATIS
2. Duikinitiatie - €19,50pp (twv €79pp) - uitverkocht
3. Vrijduiken - €14,50pp (twv €37pp) - bijna uitverkocht
4. Onderwater wandeling - €19,50pp (twv €79pp) - bijna uitverkocht
5. Technische rondleiding en netwerkdrink - GRATIS

Bestel vandaag je tickets
Wees er snel bij, want de tickets zijn beperkt!

Activiteit 1: Snorkelen 
Rustig dobberen aan de oppervlakte en al snorkelend de mooie onderwaterwereld bewonderen. Het is voor iedereen toegankelijk.

Activiteit 2: Duikinitiatie (UITVERKOCHT!)
Een proefduik of initiatieduik biedt je de kans om eens een duik te doen zonder daarvoor een opleiding te moeten volgen. Het is een leuke activiteit voor jong en oud. Je leert de beginselen van het duiken en geniet voor het eerst van het gevoel te zweven, tussen kleurrijke vissen en levensechte decorelementen. Een duikinitiatie gebeurt onder begeleiding van professionele TODI-duikers.

Activiteit 3: Vrijduiken 
Duiken met je eigen duikmateriaal. Er is ook de mogelijkheid om duikmateriaal te huren aan €12pp.

Activiteit 4: Onderwater wandeling 
Een unieke ervaring. Zet een duikhelm op en wandel over de bodem van het duikbassin.

Tip: Hou je het liever droog? Schrijf je in voor de Technische rondleiding en netwerkdrink! 
Benieuwd welke installatie er voor zorgt dat het water (6.200.000 liter!) van het duikbassin van 10 m diep en 36 m doorsnee op een constante temperatuur van 23°C blijft? Tijdens de technisch rondleiding ontdekken we wat er voor nodig is om de vele bezoekers in optimale omstandigheden te laten genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.

Het duikbassin van 10 m diep en 36 m doorsnee is opgesplitst in verschillende zones die met een bellengordijn van elkaar gescheiden zijn. De 6.200.000 liter water die het bevat wordt voortdurend op 23°C gehouden.

Tijdens de rondleiding ontdekken we wat er nodig is om de vele bezoekers in optimale en veilige omstandigheden te laten genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.

De oude filterinstallatie (indikkers) van de mijnsite toonde zich de perfecte locatie voor het gigantische duikbassin van TODI.

TODI is gevestigd op be-MINE de voormalige mijnsite van Beringen, te midden van mooi bewaard industrieel erfgoed. Een groot deel van de site kreeg al een nieuwe bestemming. Zo is er een mijnmuseum, zwemparadijs, retailpark, kantorencomplex en een klimcentrum.

We kijken er alvast naar uit om je te ontvangen op deze inspirerende locatie!

Bestel vandaag je tickets
Wees er snel bij, want de tickets zijn beperkt!

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen