Terug naar overzicht
24
Sep
Todi, Beringen

Duiken voor Engineers

Duiken voor Engineers

Iedereen krijgt een technische rondleiding achter de schermen, gevolgd door een duik tussen de zoetwatervissen in het enorme indoor waterbassin van Todi.

 

 

 

 

PROGRAMMA 
18u00: Ontvangst
18u30: Technische rondleiding 
19u30: Start keuze-activiteit
21u30: Douchen en omkleden
22u00: Netwerkdrink

KEUZE-ACTIVITEITEN 
1. Snorkelen - GRATIS
2. Duikinitiatie - €19,50 ipv €79pp
3. Vrijduiken - €14,50 ipv €37pp (enkel mogelijk met duikbrevet)
4. Onderwaterwandeling - €19,50 ipv €120pp
5. Technische rondleiding en netwerkdrink - GRATIS

***Opgelet! Onze events zijn enkel bedoeld voor ingenieurs en technische bachelors die aan de slag zijn of willen gaan in de industrie of engineering wereld.

 

Technische rondleiding

Alle deelnemers krijgen een rondleiding achter de schermen. Je hoeft dit niet apart te bestelllen.

Het duikbassin van 10 m diep en 36 m doorsnee is opgesplitst in verschillende zones die met een bellengordijn van elkaar gescheiden zijn. De 6.200.000 liter water die het bevat wordt voortdurend op 23°C gehouden. Tijdens de rondleiding ontdekken we wat er nodig is om de vele bezoekers in optimale en veilige omstandigheden te laten genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. De oude filterinstallatie (indikkers) van de mijnsite toonde zich de perfecte locatie voor het gigantische duikbassin van TODI.

TODI is gevestigd op be-MINE de voormalige mijnsite van Beringen, te midden van mooi bewaard industrieel erfgoed. Een groot deel van de site kreeg al een nieuwe bestemming. Zo is er een mijnmuseum, zwemparadijs, retailpark, kantorencomplex en een klimcentrum.

We kijken er alvast naar uit om je te ontvangen op deze inspirerende locatie!

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen