Terug naar overzicht
28
Maa
Bilzer karting, Bilzen

Karting voor Engineers

Karting voor Engineers

karting voor engineers

Start your engines! Op woensdag 28 maart 2018 organiseert Cartesio opnieuw 'Karting voor Engineers'. Het tweede en voortaan jaarlijkse karting-toernooi van Events voor Engineers!

In een twee uur durende karting-wedstrijd (estafette-reeks) wordt beslist, welk team de overwinning behaalt. Je kan individueel inschrijven of per team.

Een team bestaat uit minimaal 3, maximaal 5 racepiloten. Geen zin om te rijden? Kies dan voor een gratis "supporter"-ticket en sluit aan op de netwerkdrink.

Welk team wint de Cartesio Karting beker van 2018? 

PROGRAMMA

  • 18u00  Ontvangst
  • 18u30  Briefing
  • 19u00  Kwalificatie
  • 19u15  Estafette wedstrijd in team
  • 21u00  Netwerkdrink en prijsuitreiking

*Er zijn helmen, hygiënemutsen & overalls beschikbaar in verschillende maten. We raden aan om zelf best (dunne) handschoenen en indien nodig warme, gemakkelijke kledij te voorzien.

Zoals gewoonlijk sluiten we af met een netwerkdrink. Leer ons en ook andere engineers beter kennen. Om je carrière nu of in de toekomst een boost te geven is een goed netwerk onmisbaar.

Wees er snel bij, want het vorige event was snel uitverkocht!

 

Opgelet! Dit event is een ontmoetingsplaats voor ingenieurs en technische profielen. Ze staan niet open voor leerlingen, recruiters en commerciële medewerkers van ingenieursbureau's en werving en selectiekantoren.

Hieronder de aftervideo van vorig jaar!

Lees hier het volledige verslag van Karting voor Engineers 2017

De (pl)Race-to-be is in 3740 Bilzen, Vrankrijk 31.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op deze competitieve avond!

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen