Terug naar overzicht
26
Maa
Nijlen

UITGESTELD - Smart Home voor Engineers

Ben je klaar voor de unieke Smart Home Experience?

Gezien de huidige omstandigheden met het Coronavirus en de gestelde maatregelen door de overheid zijn ook wij genoodzaakt om het event Smart Home voor Engineers uit te stellen. 

___

Het eerste event van 2020 staat vast! En het wordt een indrukwekkend event om het programma van 2020 mee af te trappen: SMART HOME voor ENGINEERS.

Zonder enige twijfel heb je al eens van een slimme woning gehoord. Een woning die de taken rondom veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich neemt. Maar heb je ook al de mogelijkheid gehad om een ‘Smart Home Experience’ mee te maken?

Voor dit event werkt Cartesio samen met Loxone en gaan we na een interessante presentatie samen op ontdekkingsreis in de demowoning!

"Domotica bestaat al 30 tot 40 jaar, maar is helaas nog steeds te duur, te complex en het biedt geen oplossing voor het brede publiek. IoT-toepassingen hebben bovendien de cloud nodig om te werken. Kortom: van echte woon- en gebouwautomatisering en een echte oplossing voor zorgwonen en de oververhitting van woningen ... is geen sprake. De roep naar een totaaloplossing die garantie biedt op het gehele systeem wordt nochtans steeds luider."

De plaatsen voor dit event zijn erg beperkt! Schrijf je dus vandaag gratis in voor SMART HOME voor ENGINEERS.

PROGRAMMA

  • 18u00 Ontvangst met een drankje
  • 18u30 Keynote
  • 19u30 Demostandjes
  • 20u30 Smart home Experience in de demowoning
  • 22u00 Netwerkdrink

Loxone stelt échte woon- & gebouwautomatisering voor op basis van sensoren en spit het verschil tussen domotica, IoT en smart home tot in de diepte uit. Opgericht in 2009 en meer dan 100.000 gerealiseerde automatiseringsprojecten later, presenteren zij hun vooruitstrevende kijk. Vergezeld van demostandjes, een begeleidende demowoning en een toets van humor, zal u het event verlaten met een verruimde horizon wat home & building automation betreft.

Loxone

MAPS

Demowoning Loxone
Gebroeders Van Raemdonckstraat 1B/C
2560 Nijlen

 

***Opgelet! Onze events zijn enkel bedoeld voor ingenieurs en technische bachelors die aan de slag zijn of willen gaan in de industrie of engineering wereld.

 

UITVERKOCHT!

 

De plaatsen voor dit event waren heel snel uitverkocht. Maar wij appreciëren jullie enthousiasme en om die reden zijn we nu al de mogelijkheden aan het bekijken voor een tweede editie. Schrijf je dus zeker in op de wachtlijst!

IK SCHRIJF ME NU IN OP DE WACHTLIJST!

 

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen