Terug naar overzicht

Actie! Drones voor E&I Engineers

Zoals we al bekendmaakten tijdens Drones voor Engineers hebben we een speciale actie gekoppeld aan dit event! Om onze vacatures voor E&I Engineers snel in te vullen doen we graag een beroep op jullie netwerk.

Breng je ons in contact met onze volgende E&I Engineer, dan zit er ook wat voor jou in! Iedereen die ons in contact brengt met een E&I engineer, die we ook effectief aanwerven, krijgt van ons een Phantom 3 Professional van DJI.

Concreet?
Stuur ons een e-mail met de naam en telefoonnummer van je E&I Engineer. Let op: we zullen hem/haar contacteren met de vraag om ons een cv te bezorgen. Je vraagt dus best eerst de toestemming van deze persoon.

Breng ons in contact via social media:

  • Like de Facebook pagina of volg de Linkedin pagina van Cartesio.
  • Reageer op het bericht over deze actie. Tag in je reactie de E&I Engineer, die jij wil voorstellen. Deze persoon bezorgt ons zijn cv voor 20 januari 2017.

Alle kandidaten worden gescreend en indien geschikt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als we de kandidaat waarmee jij ons in contact gebracht hebt aanwerven, is de “Phantom 3 Professional” van jou!

* Kandidaten kunnen doorgegeven worden tot en met 20/01/2017. Geldig voor aanwervingen tot 31 december 2017. Er zijn actievoorwaarden van toepassing.

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen