Terug naar overzicht

Ingenieursbureau Cartesio opent twee nieuwe vestigingen in Leuven en Geel

Rik en Michael, de nieuwe accountmanagers voor Geel en Leuven
Rik en Michael, de nieuwe accountmanagers
voor Geel en Leuven

In februari maakten we al bekend op zoek te zijn naar twee nieuwe account managers, die op hun beurt verantwoordelijk worden voor de uitbouw van die regio’s. Nog geen maand later zijn deze functies ingevuld en kan de gedroomde uitbreiding in gang schieten.

Rik Smets (links) neemt regio Geel voor zijn rekening en Michael Maes (rechts) die van Leuven.

Op dit moment telt Cartesio 13 medewerkers en heeft men de ambitie om te groeien naar 22 medewerkers tegen eind 2018. In 2020 verwacht operationeel manager Ine Truijen 40 medewerkers in dienst te hebben.

Het concept luidt “Jobs en Events voor Engineers”. In Limburg kent het reeds een groot succes en dat willen we nu graag doortrekken naar Leuven en de Kempen. ‘Er wacht ons een serieuze uitdaging, maar we geloven heel sterk in het bouwen van een community van engineers. En dat kost tijd en moeite.’ zegt Ine.

Events voor Engineers

Op 13 maart vond 3D-printing voor Engineers plaats, dat was meteen uitverkocht. Amper twee weken later volgde Karting voor Engineers, waar 12 teams het tegen elkaar opnamen in een estafette race.

En binnenkort komen Tesla-, Duiken, en Comedy voor Engineers er ook aan!

Daarbovenop organiseert Cartesio op 19 april zijn eerste editie van Cartesio Café. Het eerste café waar ingenieurs en technische profielen hun passie voor techniek kunnen delen met een biertje erbij.

Het staat dus vast dat ook ingenieurs en technische profielen uit Leuven en de Kempen zich aan engineering events van Cartesio mogen verwachten.

Thumbs up!

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen