Terug naar overzicht

Newpoint Professionals neemt zusterbedrijf Cartesio onder zijn vleugels


Het Hasseltse Newpoint Professionals breidt zijn dienstverlening uit en brengt de activiteiten van Cartesio samen onder één groep. En daar hoort een volledige rebranding en nieuwe website bij.

Cartesio, het recruitment bureau voor ingenieurs, gaat vanaf nu verder onder de vlag van zusterbedrijf Newpoint Professionals dat gespecialiseerd is in projectmanagement. Met het vernieuwde Newpoint Professionals ligt de focus op project sourcing van ingenieurs voor industriële en engineering projecten met een expertise in projectmanagement en opleidingen voor projectmanagers.

“Omdat Newpoint Professionals zo een nieuwe invulling krijgt, vonden we een rebranding wel op zijn plaats. Van de website tot het logo en de baseline: alles werd in een nieuw jasje gestoken”, aldus zaakvoerder Johan Bastiaens.

Nextlevel engineers

“Onze projectmanagers en engineers gaan voortaan ook door het leven als nextlevel engineers. Dat woordje nextlevel kozen we niet zomaar”, legt Johan Bastiaens uit. “Wij geloven dat projectmanagement een vak apart is, waar je alleen nextlevel in kan worden door extra inspanningen te leveren. Met opleidingen en coachings willen wij onze projectmanagers vormen tot professionals die niet alleen hun carrière, maar ook organisaties naar een hoger niveau tillen.”

Professionaliteit

Het nieuwe logo en de baseline ‘nextlevel engineers’ stralen professionaliteit uit. “Het past perfect bij de missie en de visie van ons bedrijf”, vindt Johan Bastiaens. En dat alles wordt ook doorgetrokken naar de nieuwe website. Je vindt er alles over hun visie, opleidingen, vacatures en de werking van het bedrijf.


 

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen