Ine Truijen Operationeel Manager

Ine heeft als industrieel ingenieur chemie een grote voorliefde voor alles wat met techniek en wetenschap te maken heeft. Ze werkt als operationeel manager mee aan de verdere groei van Cartesio.

Rik Smets Account Manager

Als Customer Quality Engineer binnen een globale kwaliteitsomgeving heeft Rik een goede fundering opgebouwd om het team te versterken. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid streeft hij er naar om iedereen een zo goed mogelijke service te kunnen bieden.

Corina Van Asten Recruiter

Corina werkt als recruiter voor Cartesio en ze heeft als doel om de juiste mensen te matchen met de juiste job. Ze heeft genoten van een bachelor chemie en heeft bijkomende cursus loopbaanbegeleiding gevolgd.

Katja Duchateau Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Cartesio. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Nathalie Mentens Manager Interne Projecten

Nathalie startte bij Cartesio als HR verantwoordelijke en Opleidingscoördinator. Vandaag beheert ze de interne projecten en is ze bezig het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen