Ine Truijen Operationeel Manager

Ine heeft als industrieel ingenieur chemie een grote voorliefde voor alles wat met techniek en wetenschap te maken heeft. Ze werkt als operationeel manager mee aan de verdere groei van Cartesio.

Jeroen Van Wijk Account Manager

Jeroen is een bachelor elektromechanica uit Hasselt. Hij heeft als E&I designer gewerkt binnen het Jacobs team op BP Geel, waar hij verantwoordelijk was voor de detailed engineering. Sinds oktober 2017 versterkt hij ons team als account manager.

Valerie Hoste Recruiter

Valerie ondersteunt de Account Managers bij het optimaliseren van het rekruteringsproces en het vinden van de juiste engineers.

Katja Duchateau Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Cartesio. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Nathalie Mentens Manager Interne Projecten

Nathalie startte bij Cartesio als HR verantwoordelijke en Opleidingscoördinator. Vandaag beheert ze de interne projecten en is ze bezig het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Lise Gielen HR-verantwoordelijke & opleidingscoördinator

Lise begon haar loopbaan bij een interimkantoor en gebruikt nu haar kennis als HR verantwoordelijke en Opleidingscoördinator bij Cartesio.

Marco Bellini Mechanical Project Engineer

Marco is een industrieel ingenieur elektromechanica met meer dan 10 jaar ervaring. Hij maakte bij Cartesio de overstap van leveranciers- naar klantzijde. 

Walter Mertens Werfleider

Walter heeft meer dan 45 jaar ervaring, maar is nog lang niet uitgeblust. Hij koppelt technische kennis aan leiderschap in the field en heeft steeds aandacht voor veiligheid en communicatie.

Marijn Vandebroek Supervisor Mechaniciens

Met een Bachelor Elektro Mechanica en tien jaar ervaring als all-round technieker op zak is Marijn nu verantwoordelijk voor het leiden en begeleiden van een team mechaniekers bij één van onze klanten.

Filip Vanschooren E&I technician

Filip weet van aanpakken en heeft al in verschillende sectoren gewerkt. Hij houdt van een uitdaging en heeft een Bachelor Elektro Mechanica behaald via avondschool. Hij is momenteel actief als E&I technician bij één van onze klanten in Beringen.

Stijn Marijnissen Mechanical Design Engineer

Stijn verlegt graag zijn grenzen en vindt het enorm boeiend om zijn creaties tot leven te zien komen. De laatste jaren heeft hij voornamelijk aan 3D designs van waterstof installaties gewerkt. Vandaag is hij aan de slag als mechanical design engineer bij één van onze klanten in Olen. 

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen