Johan Bastiaens Zaakvoerder

Johan is industrieel ingenieur en gecertificeerd Project Manager op niveau IPMA-C, met een jarenlange ervaring in industriële en engineeringprojecten. Als freelance Project Manager leidde hij grote multidisciplinaire investeringsprojecten bij Umicore.
 

Guy Mentens Zaakvoerder

Guy Mentens startte zijn loopbaan binnen MHO met automatisatieprojecten en werd hoofd van de afdeling automatisatie. Daarna leidde hij de elektrische dienst en hoogspanningsdistributie van de zinkfabriek te Balen, nu onderdeel van Nyrstar.
Hierop volgde een periode als hoofd van een onderhoudsorganisatie bij Umicore in Bulgarije.
 

Corina Van Asten Account Manager

Corina werkt als Account Manager voor Cartesio en ze heeft als doel om de juiste mensen te matchen met de juiste job. Ze heeft genoten van een bachelor chemie en heeft bijkomende cursus loopbaanbegeleiding gevolgd.

Raf Vaes Account Manager

Raf werkte 13 jaar als afdelingsverantwoordelijke en projectmanager in de machinebouw, logistiek, chemie en voedselindustrie. Na enkele opdrachten als projectmanager voor Newpoint Professionals maakte Raf begin 2020 de overstap naar account manager binnen het team van Newpoint Professionals en Cartesio.

Ine Truijen Account Manager

Ine Truijen is industrieel ingenieur chemie en begon haar carrière binnen een R&D omgeving. Daarna was ze verantwoordelijk voor alle natchemische processen bij Soland Solar en werd ze project manager bij Sirris. Als Account Manager zet ze haar schouders onder de verdere groei van Cartesio. 

Katja Duchateau Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Cartesio. Zij is de rechterhand van het management en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Kirsten Smets Payroll & Opleidingsverantwoordelijke

Kirsten behaalde een bachelordiploma in Business Economics en een Masterdiploma in International Business, Strategy & Innovation. Begin 2020 nam Kirsten enthousiast de functie Payroll & Opleidingverantwoordelijke op zich bij Newpoint Professionals.

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen