Ine Truijen Operationeel Manager

Ine heeft als industrieel ingenieur chemie een grote voorliefde voor alles wat met techniek en wetenschap te maken heeft. Ze werkt als operationeel manager mee aan de verdere groei van Cartesio.

Jeroen Van Wijk Account Manager

Jeroen is een bachelor elektromechanica uit Hasselt. Hij heeft als E&I designer gewerkt binnen het Jacobs team op BP Geel, waar hij verantwoordelijk was voor de detailed engineering. Sinds oktober 2017 versterkt hij ons team als account manager.

Michael Maes Account Manager

Vanuit het kantoor in Leuven is Michael verantwoordelijk voor de regio Vlaams Brabant. Na 6 jaar technische ervaring te hebben opgebouwd als industrieel ingenieur, wil Michael zich nu concentreren op het commerciële aspect. 

Rik Smets Account Manager

Als Customer Quality Engineer binnen een globale kwaliteitsomgeving heeft Rik een goede fundering opgebouwd om het team te versterken. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid streeft hij er naar om iedereen een zo goed mogelijke service te kunnen bieden.

Valerie Hoste Recruiter

Valerie ondersteunt de Account Managers bij het optimaliseren van het rekruteringsproces en het vinden van de juiste engineers.

Katja Duchateau Management Assistant

Katja Duchateau werkt als Management Assistant bij Cartesio. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en volgt alle financiële en administratieve taken op.

Nathalie Mentens Manager Interne Projecten

Nathalie startte bij Cartesio als HR verantwoordelijke en Opleidingscoördinator. Vandaag beheert ze de interne projecten en is ze bezig het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Lise Gielen HR-verantwoordelijke & opleidingscoördinator

Lise begon haar loopbaan bij een interimkantoor en gebruikt nu haar kennis als HR verantwoordelijke en Opleidingscoördinator bij Cartesio.

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen