VR Games voor Engineers

Voor VR Games voor Engineers werden we onthaald op de spiksplinternieuwe locatie van The Park in Hasselt. 

Na een korte introductie van Cartesio kon de spreker Frederik Smolders van het bedrijf Polygoat van start gaan met zijn presentatie. Hij leerde ons de verschillen tussen VR/AR/MR/XR en gaf ons wat meer uitleg over alle mogelijkheden die VR tools met zich meebrengen. Tot slot gaf hij enkel voorbeelden van concrete VR toepassingen aan de hand van visueel materiaal. Een perfecte opwarming om met volle moed in de virtuele wereld te stappen.

De geplande activiteiten richtten zich zowel naar onervaren als naar ervaren spelers. Aan de hand van de individuele games kregen de Engineers de mogelijkheid om vertrouwd te geraken met de accessoires. Nadien werden we uitgedaagd om een virtuele wereld te beschermen tegen een leger van zombies! "Mikken, schieten en raken" was het doel van deze opdracht! 

Vervolgens namen we de rol in van een SWAT team. Teamwork stond centraal om de overvallers van een bank te weerhouden om met de buit te gaan lopen.

De twee virtuele avonturen resulteerden in echte heldenverhalen. Met veel enthousiasme konden we ze navertellen en herbeleven op de netwerkdrink.

Kon jij niet aanwezig zijn? Reserveer dan zeker al een plaatsje voor het voor Lasers voor Engineers op 3 december 2019 in Lichtaart.

 

After Movie

Connect

Ontvang als eerste onze vacatures en event uitnodigingen